Ρεκόρ στις κόκκινες για Σεβίλλη

22:56 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Σεβίλλη έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που παίζει σε 5 σερί αγώνες με αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας αποβολών. Στο 47' του αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κόκε ολοκληρώνοντας το σερί που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της Primera Division και έχει φέρει τους Ανδαλουσιάνους με 4 ήττες και 1 ισοπαλία σε αυτό το διάστημα.

Η ιστορία ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου, όταν στον αγώνα του «Βιθέντε Καλδερόν» με την Ατλέτικο

Μαδρίτης, Φάσιο και Ράκιτιτς είδαν κόκκινες στο ματς που έληξε 4-0. Η συνέχεια ήταν στις 3 Δεκεμβρίου στο ματς εντός με την Βαγιαδολίδ. Ο Γκάρι Μεδέλ αποβλήθηκε στο 63' και η Σεβίλλη έχασε με 1-2, ενώ μόλις τέσσερις μέρες μετά, στον αγώνα με την Εσπανιόλ στο «Κορνεγιά Ελ-Πρατ» ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες είδε κόκκινη στο 38', όμως η ομάδα του Μίτσελ κατάφερε να πάρει το 2-2 στο 91' χάρη σε σουτ του Αλβαρο Νεγρέδο.

Τέταρτο ματς πριν από αυτό της Πέμπτης (20/12) στο «Ανοέτα» ήταν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με την Μάλαγα, το οποίο ήταν 0-0 μέχρι το 70' όταν ο Φεντερίκο Φάσιο είδε απευθείας κόκκινη και παραχώρησε πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με 0-2.

Σημειώνεται ότι το να δεχθεί μία ομάδα 5 κόκκινες σε 5 σερί αγώνες έχει ξαναγίνει στο ισπανικό πρωτάθλημα και το έχει κάνει η Βαλένθια το 1995, όμως δεν βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα αφού κόκκινη είχαν δει και κάποιοι από τους αντιπάλους της.

Η Σεβίλλη έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα για 190 λεπτά σε αυτά τα 5 ματς: 70 Ατλέτικο Μαδρίτης, 28 Βαγιαδολίδ, 52 Εσπανιόλ, 22 Μάλαγα, 18 Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Keywords
Τυχαία Θέματα