Ρέντναπ: Δεν ήταν η Τότεναμ που ξέρω

11:11 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τότεναμ αφού γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις το γκολ χάρη στα δοκάρια τελικά επικράτησε της Γουότφορντ με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με τον Χάρι Ρέντναπ να υποστηρίζει πως αυτή δεν ήταν η Τότεναμ που ο ίδιος έχει μάθει. Ωστόσο υποστήριξε πως η ομάδα του έχει μεγάλες πιθανότητες να στεφθεί Κυπελλούχος Αγγλίας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Άγγλος τεχνικός τόνισε: "Λένε ότι είναι καλύτερα να είσαι τυχερός παρά καλός. Στον αγώνα αυτόν

ήμασταν τυχεροί. Δεν αποδώσαμε καλά και δεν ήμασταν η Τότεναμ που ξέρω. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Γουότφορντ. Ήταν φανταστική. Έπαιξαν εξαιρετικά, σαν μια πρωτοκλασάτη ομάδα, όμως τα καταφέραμε και προκριθήκαμε. Δεν ξέρω τι έφταιγε αλλά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Κάποιες φορές χρειάζεσαι και τύχη και σήμερα την είχαμε. Όταν κατέκτησα το Κύπελλο με την Πόρτσμουθ θυμάμαι ότι στην έδρα της Πρέστον είχαμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά με ένα γκολ στο 90' προκριθήκαμε. Έτσι και φέτος πιστεύω ότι έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα