Ρέντναπ: Μια καταστροφή το δεύτερο γκολ

11:56 16/4/2012 - Πηγή: AEK365

Έξαλλοι είναι στην Τότεναμ με την απόφαση του Μάρτιν Άτκινσον να μετρήσει κανονικά το γκολ του Χουάν Μάτα αν και στο ριπλέι φαίνεται καθαρά πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Ο Χάρι Ρέντναπ υποστήριξε πως το δεύτερο γκολ ήταν μια καταστροφή για την Τότεναμ που τελικά ηττήθηκε με 5-1 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Τότεναμ τόνισε: "Το δεύτερο γκολ

ήταν μια... καταστροφή. Δεν υπήρχε... πουθένα γκολ. Ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ανοιχτήκαμε πολύ μετά από αυτό το γκολ και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύτηκαν. Ήταν σημείο-κλειδί για το παιχνίδι. Έκανε ένα μεγάλο λάθος. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς καταλόγισε το γκολ. Η μπάλα δε φτάνει καν στη γραμμή. Υπήρχαν σώματα πάνω στη γραμμή, οπότε ήταν απίθανο να περάσει η μπάλα. Προφανώς θα... μάντεψε, για να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση".
Μάλιστα, ο Ρέντναπ υποστήριξε πως μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής του απολογήθηκε για την απόφαση του. Όπως δήλωσε ο Άγγλος προπονητής: "Μίλησα μαζί του. Μου είπε ότι νιώθει χειρότερα από μένα. Δε νομίζω... Ξέρει ότι υπέπεσε σε ένα μεγάλο σφάλμα και ότι θα έχει μία κακή εβδομάδα. Η τεχνολογία στη «γραμμή του γκολ» πρέπει άμεσα να τεθεί σε εφαρμογή. Δε γίνεται να συνεχιστούν αυτές οι καταστάσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα