Ρέντναπ: Οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ

13:41 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Τότεναμ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τον Χάρι Ρέντναπ να μην θέλει για κανένα λόγο η πρόκριση της αγγλικής ομάδας να κριθεί την τελευταία αγωνιστική και για αυτό ζήτησε επιτακτικά την νίκη στο αυριανό παιχνίδι.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο προπονητής της Τότεναμ τόνισε: " Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από

τον ΠΑΟΚ και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Σάμροκ, αύριο η Ρούμπιν λογικά θα την κερδίσει και εμείς πρέπει να πάρουμε και τους τρεις πόντους. Δε θέλουμε να αφήσουμε την πρόκριση για το τελευταίο παιχνίδι".

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα έτσι και στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", ο Ρέντναπ θα παρατάξει την Τότεναμ με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της με τον Άγγλο τεχνικό να δηλώνει: " Αν μπορούσα θα έκανα πάλι 11 αλλαγές. Επειδή έχουμε τους τραυματισμούς του Παβλιουτσένκο και του Ντος Σάντος θα αναγκαστώ να βάλω δύο παίκτες που αγωνίστηκαν το Σάββατο. Πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και αν μπορούσα να αλλάξω 11 παίκτες θα το έκανα. Σίγουρα αύριο, παρόλο που θα κάνουμε πολλές αλλαγές, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το μυστικό, ότι όλοι οι παίκτες συνεισφέρουν το ίδιο".

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου η Τότεναμ είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας και τον ΠΑΟΚ να χάνει πέναλτι, ο Ρέντναπ δήλωσε: " Θυμάμαι την ατμόσφαιρα που ήταν εκπληκτική. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας πλάνο και σχέδιο. Είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που οφείλουμε, δηλαδή το δικό μας σχέδιο και τη νίκη".

Στην συνέχεια, ο Χάρι Ρέντναπ ρωτήθηκε για την πορεία της Τότεναμ στο πρωτάθλημα και αν μπορεί να μπει ανάμεσα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ και να διεκδικήσει τον τίτλο. Όπως δήλωσε ο Ρέντναπ: "Ως τώρα πηγαίνουμε πολύ καλά. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός φέτος με 6-7 ομάδες. Εμείς είμαστε καλή ομάδα, γρήγορη, νέα και έχουμε πείρα στις θέσεις που πρέπει. Δεν είναι αδύνατο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τη φόρμα που έχουμε".

Τέλος, ο προπονητής της Τότεναμ μίλησε και για τον θάνατο του Γκάρι Σπιντ ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του με τον Ρέντναπ να δηλώνει: " Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους. Το έμαθα την Κυριακή το πρωί και δε μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Πριν μερικές εβδομάδες τον είχα δει σε ένα γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Και στο παιχνίδι και στο πάρτι περάσαμε καταπληκτικά. Έπαιξε κιόλας και έτρεχε σαν 20χρονος. Ήταν φανταστικό άτομο και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα