Ρέντναπ: Πρόκληση για τον Ντιακιτέ

18:25 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οι δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ έχουν φέρει την ΚΠΡ στους τέσσερις βαθμούς μακριά από τη 17η θέση που οδηγεί στην παραμονή.
Οι αισθητά βελτιωμένες εμφανίσεις της ομάδας, οφείλονται και στις χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις του Άγγλου προπονητή, με τον Τζερμέν Τζίνας που ήρθε ως δανεικός από την Τότεναμ να είναι μία από αυτές. Ο 29χρονος μέσος και σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας κόντρα στη Σάντερλαντ, προστέθηκε σε μία υπερπλήρη μεσαία γραμμή που ήδη περιλαμβάνει τους Γκρανέρο, Εμμπιά, Γι-Σουνγκ

Πάρκ και Σαμπά Ντιακιτέ.
Ο τελευταίος, έχει να αγωνιστεί με τους Ρέιντζερς από τον Δεκέμβρη και όπως φαίνεται είναι δύσκολο γι' αυτόν να βρει μια θέση στην ομάδα αυτή τη στιγμή, μιας και ο Ρέντναπ έχει μία μεγάλη γκάμα από επιλογές για τη μεσαία γραμμή.
Ο 66χρονος τεχνικός θέλησε να «προκαλέσει» τον διεθνή παίκτη από το Μάλι μιλώντας για τους ανταγωνιστές στη θέση του, ώστε ο ίδος να δείξει πόσο επιθυμεί την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Η απόδοσή του βρισκόταν σε πτώση λίγο πριν βγει εκτός. Το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ ήταν μία απογοήτευση. Τώρα υπάρχει ο Τζίνας, ο Πάρκ, ο Γκρανέρο και ο Εμμπιά. Έχουμε ένα μεγάλο γκρουπ κεντρικών μέσων. Όμως ο Σαμπά είναι καλό παιδί, μου αρέσει και προπονείται καλά. Υποθέτω ότι θα μπορούσα να τον βάλω ξανά οποιαδήποτε στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα