Ρεσιτάλ Μουρίνιο στην Πόλη

13:22 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη προσκεκλημένος γνωστής τουρκικής εταιρείας που ειδικεύεται στην αξιοποίηση ακινήτων και στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έκλεψε τις εντυπώσεις όπως ήταν φυσικό κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε τι χρειάζεται να έχει κάποιος για να εξελιχθεί σε ηγέτη: "Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνεις ηγέτης. Θα πρέπει να ακούς τον συνομιλητή σου, μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν ερωτήσεις, όμως οι αποφάσεις είναι δικές μου".
Για το όνειρο που είχε από μικρό παιδί, ο Μουρίνιο σημείωσε: "Το

ποδόσφαιρο μου προσφέρει πολλά, όμως έχω χάσει και πολλά. Από παιδί ονειρευόμουν να πετύχω στο ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι πλέον σε μια κατάσταση οικονομικά όπου δεν θα έχω προβλήματα για το υπόλοιπο της ζωής μου".
Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε πως ξέρει να χάνει φέρνοντας ως παράδειγμα τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Ξέρω να χάνω. Ήμασταν στεναχωρημένοι, όταν αποκλειστήκαμε από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν συνέβη το παραμικρό. Πήγα μάλιστα στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου και μοιράστηκα την χαρά τους. Είναι διαφορετικό όταν υπάρχει αδικία και χάνεις. Αυτό δεν το δέχομαι".
Τέλος ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε την ανάγκη προσαρμογής σε κάθε χώρα που εργάζεται: "Το πιο σημαντικό είναι να κατανοείς την χώρα που εργάζεσαι, να καταλαβαίνεις την εθνική κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Αυτό που χρειάζεσαι για να νικάς στην Ιταλία δεν είναι το ίδιο με την Αγγλία. Έχω ένα συγκεκριμένο στυλ δίχως αυτό να σημαίνει πως και το κομπιούτερ μου έχει το ίδιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα