«Ριζώνουν» στην Άρσεναλ Ροσίτσκι και Μερτεζάκερ

15:09 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε σήμερα πως προχώρησε στην υπογραφή νέων συμβολαίων με τους Τόμας Ροσίτσκι και Περ Μερτεζάκερ οι οποίοι θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα της αγγλικής ομάδας και για τα επόμενα χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια των νέων συμβολαίων που υπέγραψαν οι δυο ποδοσφαιριστές.
Ο Τσέχος μέσος, Τόμας Ροσίτσκι, είναι για 8η σεζόν στην Άρσεναλ, με την φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί 209 φορές, και σε δηλώσεις του τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα. Είμαι υπερήφανος που συνεχίζεται η πορεία μου στην Άρσεναλ.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κατακτήσουμε τρόπαια. Από την πρώτη στιγμή στην ομάδα ένιωσα πως ήταν το μέρος που ήθελα να είμαι. Ακόμα έτσι αισθάνομαι, για αυτό και είμαι εδώ και συνεχίζω. Θέλω πολύ το πρωτάθλημα με την φανέλα της Άρσεναλ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχω. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Ο Γερμανός αμυντικός, Περ Μερτεζάκερ, βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 2011, έχει παίξει σε 110 παιχνίδια και σε δηλώσεις του τόνισε: "Ήταν εύκολο για εμένα να παραμείνω στην ομάδα. Είμαι εδώ 2.5 χρόνια και συνεχώς νιώθω την στήριξη όλων στην ομάδα, αλλά και των οπαδών. Ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια και θα κάνουμε μαζί το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε τίτλους. Στην πρώτη μου επίσκεψη στην Αγγλία, σαν παιδί, είχα αγοράσει μια φανέλα της Άρσεναλ. Λίγα χρόνια μετά έγινα πραγματικός... κανονιέρης, όντας ακόμα πιο υπερήφανος. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα και τους οπαδούς. Και σήμερα ειδικά είμαι ακόμα περισσότερο με την ανανέωση του συμβολαίου μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα