Ρόγκα: Πεισμωμένες για την πρόκριση

23:53 7/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για τον «μαραθώνιο» μέχρι να φτάσουν στις Κάννες για να αγωνιστούν στο Challenge Cup Γυναικών με αντίπαλο τη Γαλλική Ροσεβίλ Λε Κανέτ, καθώς και την πίστη της για την πρόκριση στον αγώνα της Τετάρτης μίλσε στο womensports.gr η Πένυ Ρόγκα.

Αναλυτικά:

«Πόσο σας επηρέασε η ταλαιπωρία στην απόδοση σας;

Αρχικά θα ήθελα να σας πω πως αυτό το ταξίδι θα το χαρακτήριζα σαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλες μας.. Πιστεύω πως λειτούργησε για κάθε μια ξεχωριστά αλλά και για όλες μαζί και μας βοήθησε να δούμε τα όρια μας

και τι δυνατότητες έχουμε και τι απόδοση μπορούμε να πιάσουμε μετά από μια τέτοια ταλαιπωρία.Θα μπορούσε κανείς να πει πως στα πρώτα 3 σετ δεν φάνηκε η κούραση μας αλλά όσο περνούσε η ώρα έβγαινε σιγά σιγά. Κατάφεραν και μας πίεσαν στο σέρβις, μας χάλασαν την υποδοχή εν αντιθέσει με εμάς που δεν το καταφέραμε. Δεν καταφέραμε να πιάσουμε τα ψηλά μας στάνταρ στο σέρβις και να τους κάνουμε ζημιά.

Είστε ευχαριστημένες και πως βλέπετε το παιχνίδι στην καυτή έδρα σας;

Ευχαριστημένες δεν είμαστε ποτέ με μια ήττα, αλλά θα έλεγα πως είμαστε πεισμωμένες και θα κυνηγήσουμε τη νίκη και την πρόκριση εδώ μέσα.Όπως και να έχει η Le Cannet είναι μια καλή ομάδα ολοκληρωμένη, έχει πάγκο και πολλές επιλογές , εμείς με τον κόσμο στο πλάι μας, όμως έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες για να πετύχουμε μια νικη. Όσο για πρόβλεψη για το ματς δεν θέλω να πω τίποτα. Όποιος είναι καλύτερος και έχει περισσότερη ψυχή θα νικήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα