Ρονάλντο: Αυτά είναι για τους ηττοπαθείς

12:25 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο φιλικό προετοιμασίας στις ΗΠΑ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις σκόραρε για λογαριασμό της Τσέλσι κοίταξε προς τον Ζοσέ Μουρίνιο βάζοντας τα δάχτυλα στο στήθος του. Πολλοί θεώρησαν πως επρόκειτο για την απάντηση του ποδοσφαιριστή στα όσα είχε πει ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά, όπως είπε ο συμπατριώτης του μεσοεπιθετικός, τέτοια ζητήματα απασχολούν μόνο τους ηττοπαθείς.

Σε δηλώσεις του μετά το 3-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Πάντα μιλάω στο γήπεδο. Ό,τι ακούγεται για μένα δεν

πρόκειται να με επηρεάσει ή να με βλάψει. Πιστεύω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα".
Για τον τρόπο πανηγυρισμού του δήλωσε: "Κοίταζα τον πάγκο της ομάδας, όχι της Τσέλσι. Δεν χαιρετηθήκαμε με τον Μουρίνιο, αφού δεν συναντηθήκαμε. Πρέπει να ήταν με το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι. Πάντως δεν είμαι μνησίκακος. Τέτοιου είδους ζητήματα είναι για τους ηττοπαθείς".
Τέλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε και για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης: "Υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να βελτιώσουμε, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Θα το διαπιστώσετε. Ελπίζω φέτος να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη. Πάντως σήμερα ξέραμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, με βοήθησε για να πετύχω τα δυο γκολ, κάτι που είναι η δουλειά μου. Καλύτερα να συνεχίσουμε την δουλειά τώρα που είμαστε στην προετοιμασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα