Ρονάλντο: Έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο

13:20 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος και αυτό, σύμφωνα με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, του το εγγυάται η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς διαθέτει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης της Audi, εκ των χορηγών της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και βρίσκομαι σε μια ομάδα, η οποία μου εγγυάται πως μπορώ να πετύχω τους στόχους μου. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αυτό με κάνει χαρούμενο και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος.

Νομίζω ότι όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι ταλαντούχοι, αλλά δεν θα γίνεις σπουδαίος αν δεν δουλέψεις το ταλέντο σου. Πάντα προσπαθώ να αποδεικνύω τις ικανότητες μου στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Προσπαθώ για το καλύτερο".

Για τον ποδοσφαιριστή που θαύμαζε μικρός, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Δεν είχα κανένα πρότυπο όταν ήμουν μικρός. Ήθελα πολύ να παίξω για την Εθνική Πορτογαλίας. Είμαι σίγουρος πως έχω σταματήσει να κάνω πράγματα που έκανα στο παρελθόν λόγω του νεαρού της ηλικίας ή της απειρίας μου. Είμαι πάντα έτοιμος να μάθω και προσπαθώ να βελτιώνομαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα