Ρόουρα: Απόψε δικαιωθήκαμε

07:57 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μετά τα 4-0 επί της Μίλαν στο "Καμπ Νου" με τον Ζόρντι Ρόουρα να κάνει λόγο για δικαίωση μετά την υπερβολική, όπως την χαρακτήρισε, κριτική που δέχτηκαν οι Καταλανοί έπειτα από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο συνεργάτης του Τίτο Βιλανόβα δήλωσε: "Απόψε δικαιωθήκαμε. Πέρασαν αρκετές μέρες γεμάτες υπερβολική κριτική για τους παίκτες μου. Όσοι βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο ήταν φανταστικοί, υπέροχοι. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για εμάς και για τον κόσμο. Εμείς

αποφασίσαμε να πιέσουμε πολύ ψηλά τον αντίπαλο και αυτό το σύστημα απέδωσε καρπούς. Περάσαμε κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες μέρες. Δεχτήκαμε κριτική, σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβολική, όμως απόψε πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Είμαι υπερήφανος για αυτούς".
Όσο για τον Τίτο Βιλανόβα που βρίσκεται στις ΗΠΑ για θεραπεία, ο Ρόουρα δήλωσε: "Ο Τίτο είναι ενήμερος για όλα και βίωσε και αυτός τον αποψινό θρίαμβο από την Νέα Υόρκη. Είναι πολύ χαρούμενος και ελπίζουμε πως σύντομα θα βρεθεί κοντά μας".
Τέλος, σε ερώτηση για το ποιον αντίπαλο προτιμά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρόουρα απάντησε: "Δεν έχω καμία προτίμηση. Υπάρχουν δυνατές και περίπλοκες ομάδες και ξέρουμε πως κάθε αντίπαλος μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος".

Keywords
Τυχαία Θέματα