Ροσέλ: Τις κατάλληλες αποφάσεις για Μέσι, γήπεδο

16:13 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η επέκταση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι και το γηπεδικό είναι δυο θέματα που απασχολούν την Μπαρτσελόνα και για τα οποία θα χρειαστεί να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις όπως υπογράμμισε ο Σάντρο Ροσέλ.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε για το θέμα του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού: "Ο Μέσι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά θα είναι ανεύθυνο εκ μέρους μας αν δεν του κάνουμε μία αναπροσαρμογή. Για την ώρα δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε στο μέλλον

και να κάνουμε την κατάλληλη προεργασία".
Για το θέμα του γηπέδου, ο Ροσέλ δήλωσε: "Πρέπει να πάρουμε την κατάλληλα απόφαση, αλλά δεδομένα υπάρχουν τρεις δρόμοι: να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο, να ανακαινίσουμε το ‘Καμπ Νου' ή να μην κάνουμε τίποτα. Μέχρι να ελέγξουμε το ζήτημα των χρεών, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν πολλές απόψεις. Αν μείνουμε στο ‘Καμπ Νου' δεν θα παίζουμε στο καλύτερο γήπεδο του κόσμου, αλλά αν αποφασίσουμε να χτίσουμε καινούριο, θα είναι το καλύτερο. Πρέπει να βρούμε νέους πόρους για τη χρηματοδότησή του. Προσωπικά δεν αποτελεί για μένα στόχο να μείνω στην ιστορία ως ο πρόεδρος που ανακαίνισε το ‘Καμπ Νου' ή έχτισε νέο γήπεδο. Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από όλους".
Τέλος για το +8 από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ο Ροσέλ δήλωσε: "Όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλες ομάδες, θα αρχίσεις και να χάνεις. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε τη δουλειά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα