Ρόσι: Είμαι απαράδεκτος αλλά... (VIDEO)

14:27 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Αίσθηση προκάλεσε η ενέργεια του Ντέλιο Ρόσι να πλακώσει στις μπουνιές τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άνταμ Λιάιτς κατά την αλλαγή του Σέρβου μεσοεπιθετικού με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να απολυθεί από την Φιορεντίνα. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε πως ο ίδιος υπήρξε απαράδεκτος ωστόσο ξεκαθάρισε πως απαιτεί σεβασμό για την οικογένεια του.
Ο Ρόσι έχει ένα γιο ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο Λιάιτς πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου μόλις στο 32ο λεπτό του αγώνα με την Νοβάρα, φέρεται να είπε στον Ρόσι:

"Είσαι πιο ανήμπορος και από το ανήμπορο παιδί σου".

Σε δηλώσεις του ο Ρόσι τόνισε: "Είναι δύσκολο για εμένα να αποχαιρετώ την Φλωρεντία. Δεν είμαι καλός στα λόγια και απλώς θα πω κάποιες σκέψεις μου, αν και θα κρατήσω κάποιες από αυτές για τον εαυτό μου. Δυστυχώς η παρουσία μου στον πάγκο της Φιορεντίνα ολοκληρώθηκε. Ήταν μια περιπέτεια στην οποία πίστεψα και ευχαριστώ την οικογένεια Ντέλα Βάλε για την εμπιστοσύνη. Λυπάμαι για το περιστατικό και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, τους παίκτες μου, τον σύλλογο και τον Λιάιτς. Ποτέ μου δεν χτύπησα άνθρωπο, αλλά απαιτώ σεβασμό για την ομάδα και για την οικογένεια μου. Για αυτό τον λόγο αντέδρασα. Δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια. Αν κάποιος πειράξει την οικογένεια μου, δεν μπορώ να κάνω ότι δεν άκουσα. Δικαίως πληρώνω το τίμημα για τις πράξεις μου, που ήταν απαράδεκτες, αλλά κατανοητές από ανθρώπινη πλευρά".
Για την κριτική που δέχτηκε μετά το περιστατικό, ο Ντέλιο Ρόσι δήλωσε: "Πολλοί ηθικολόγοι με έκριναν χωρίς να είναι εδώ και να ξέρουν την ιστορία μου. Οι Ινδοί λένε πως προτού κρίνεις κάποιον, θα πρέπει να βρεθείς για λίγο στην θέση του. Συχνά τα λόγια μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερο πόνο από τα όπλα. Ποτέ δεν σήκωσα το χέρι μου στα παιδιά μου ή σε κάποιον άλλο".
Για την πορεία της Φιορεντίνα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Το πλοίο έχει φτάσει στο λιμάνι αλλά δεν έχει δέσει ακόμα. Υπάρχει ακόμα δρόμος και πρέπει οι άνθρωποι της Φιορεντίνα να μείνουν κοντά στην ομάδα. Οι προπονητές και οι παίκτες πάντε και έρχονται, η ομάδα μένει"

Keywords
Τυχαία Θέματα