Ρότζερς: Θα μας κάνει καλό να μη βγούμε στην Ευρώπη

18:00 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βορειοιρλανδός παραμένει αισιόδοξος και πιστεύει πως η Λίβερπουλ μπορεί να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου, παρόλα αυτά υποστήριξε πως δεν θα απογοητευτεί αν η έξοδος στην Ευρώπη δεν επιτευχθεί για τους «κόκκινους».
«Υπάρχουν δύο απόψεις. Σαν σύλλογος θέλουμε να βρεθούμε εκεί. Πραγματικά απολαύσαμε φέτος τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, μετά από απουσία ενός χρόνου και ξέρω πως οι φίλαθλοί μας απόλαυσαν και εκείνοι τα ταξίδια», τόνισε αρχικά ο Ρότζερς στη «Liverpool Echo» και πρόσθεσε: «Μπορούμε όμως να παραδεχτούμε

πως μία χρονιά χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε σε μία υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να παλέψουμε με μεγαλύτερες πιθανότητες το πλασάρισμά μας στην τετράδα, αν και είναι πολύ δύσκολο».
«Μας αρέσει η Ευρώπη και θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν δεν παίξουμε του χρόνου στο Γιουρόπα. Εάν γίνει αυτό, ίσως του χρόνου να είμαστε πιο τυχεροί. Μπορεί να μας επιτρέψει να είμαστε πιο δυνατοί στο πρωτάθλημα. Είναι γνωστό πως θέλουμε μία δυνατή ομάδα για να ανταπεξέλθουμε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη ταυτόχρονα»,ήταν τα τελευταία λόγια του Ρότζερς, που δε φαίνεται να «καίγεται» για την έξοδο της Λίβερπουλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα