Ρουί Κόστα: Κανένα ενδιαφέρον για Νίνη

11:47 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Σωτήρη Νίνη, ο Ρουί Κόστα υπογράμμισε πως η πορτογαλική ομάδα ούτε επαφές είχε με τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού ούτε ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα τόνισε για το ενδιαφέρον: "Όχι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι εφημερίδες αναφέρουν ότι κινούμαστε για την απόκτηση

του. Γράφουν ότι μιλάω μαζί του και θεωρούν κλεισμένη την μεταγραφή. Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Ποτέ δεν μίλησα μαζί του. Ειλικρινά δεν ξέρω από πού προέκυψαν αυτά τα σενάρια. Ίσως γιατί στον Παναθηναϊκό υπάρχει ο Φερέιρα που είναι Πορτογάλος και έχει εργαστεί παλιότερα στο κλαμπ. Γνωρίζω τις δυνατότητες του Νίνη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές στον Παναθηναϊκό και την εθνική ομάδα. Η Μπενφίκα όμως δεν χρειάζεται ενίσχυση στην θέση που αγωνίζεται ο Νίνης".

Σενάρια από την Ελλάδα θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Μπενφίκα, τον Μιγκέλ Βίτορ, με τον Ρουί Κόστα να δηλώνει: "Δεν μπορώ και δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν συνηθίζω να μιλάω υποθετικά. Είναι στο ρόστερ μας και είναι αρκετά καλός". Από την πλευρά του ο ίδιος ο Βίτορ δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω το παραμικρό αναφορικά με το μέλλον μου και την προοπτική μιας πιθανής μεταγραφής στην Ελλάδα. Δεσμεύομαι με την Μπενφίκα και πρέπει να το σεβαστώ. Ό,τι και αν πω θα μαθευτεί και δεν το θέλω".

Keywords
Τυχαία Θέματα