Ρουίς: Όνειρο μου να γυρίσω στην ΑΕΚ και να βοηθήσω

13:27 10/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο "Μανόλο" δεν ξεχνά την ΑΕΚ. Ο Μανουέλ Ρουίς μίλησε για την Ένωση και τις ακαδημίες που έχει φτιάξει στην Αργεντινή με το όνομα της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τις Ακαδημίες μου στην Αργεντινή γιατί με αυτό τον τρόπο τιμώ την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, την ΑΕΚ», είναι τα πρώτα λόγια του Ρουίς στο gazzetta.gr.

O παλαίμαχος επιθετικός

εξήγησε γιατί προχώρησε στην ίδρυση της AEK Σαν Φερνάντο. «Αγαπώ την ΑΕΚ και έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Επιιθυμία μου είναι να συνεργαστώ με την ΑΕΚ και να την τροφοδοτώ με τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής. Το όνειρο μου είναι να επιστρέψω στην ΑΕΚ και να την βοηθήσω όσο μπορώ».

Όπως αποκάλυψε ο Ρουίς έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του, την ελληνική ομάδα.

«Στείλαμε μια επιστολή στον πρόεδρο της ΑΕΚ όμως του γνωστοποίησα επισήμως την επιθυμία μου να ιδρύσω ακαδημίες για την ομάδα.

Ο πρόεδρος μου έστειλε αθλητικό εξοπλισμό με το έμβλημα της ΑΕΚ για τα παιδιά εδώ, Είναι η πρώτη σχολή της ΑΕΚ στη Λατινική Αμερική».

Το νέο εγχείρημα του Εμανουέλ Ρουίς αν μη τι άλλο φαντάζει ελπιδοφόρο με την παρουσία δεκάδων εκκολαπτόμενων αστέρων στις ακαδημίες του.

«Στόχος μου είναι να βγάλουμε πολλά ταλέντα και να αγωνιστούν στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα της ζωής μου και ονειρεύομαι να επιστρέψω για να δουλέψω με τα παιδιά εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα