Ρουμενίγκε: Η ήττα να μας γίνει μάθημα

11:33 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην "Allianz Arena", η Μπάγερν Μονάχου πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στην Άρσεναλ καθώς έχασε 2-0 αλλά τελικά προκρίθηκε χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε να υποστηρίζει πως η χθεσινή ήττα θα πρέπει να γίνει μάθημα στους Βαυαρούς.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ποτέ εύκολοι. Πρέπει να δίνεις το 100% αν θέλεις να έχεις καλά αποτελέσματα. Κάτι που δεν έγινε απόψε. Η ήττα αυτή πρέπει να μας διδάξει πως, αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει

να παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ή από το αποτέλεσμα που μας βολεύει".
Για τα αίτια της ήττα, ο Ρουμενίγκε δήλωσε: "Σίγουρα οι απουσίες του Σβαϊνστάιγκερ και του Ριμπερί έπαιξαν τον ρόλο τους, αφού πρόκειται για σημαντικούς, για το παιχνίδι μας, παίκτες. Αλλά δεν αποτελούν, σε καμία περίπτωση, δικαιολογία".
Όσο για την προτίμηση του στον αντίπαλο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρουμενίγκε δήλωσε: "Δεν θέλω να κληρωθούμε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αν είναι να βρεθούμε αντίπαλοι, ας είναι στον ημιτελικό. Τουλάχιστον έτσι θα φτάσει στον τελικό μια γερμανική ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα