Ρούνεϊ: Έκανα λάθος

16:52 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει ο Γουέιν Ρούνεϊ το μεγάλο λάθος που είχε κάνει και είχε αποβληθεί στα προκριματικά του Euro 2012 στο ματς με το Μαυροβούνιο, μια κόκκινη κάρτα που του στοίχισε την απουσία του από τα δύο πρώτα ματς τελικής φάσης. Συγκεκριμένα ο Άγγλος φορ είπε πως... «Ό,τι συνέβη, ήταν ένα μεγάλο λάθος και το πλήρωσα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίξω και πάλι. Ανυπομονώ να φορέσω την εμφάνιση

και να μπω ξανά μέσα στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να βοηθήσω την εθνική ομάδα της χώρας μου. Αν έπρεπε να λείψω και από τα τρία ματς της εθνικής, σίγουρα δεν θα βρισκόμουν εδώ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Έχουμε παίξει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο και έχουμε μάθει να στεκόμαστε όρθιοι σε δύσκολες έδρες. Έχουμε την εμπειρία που χρειάζεται για να μην επηρεαστούμε απ' όσα θα συμβούν στις εξέδρες και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι».
Για τον Ρόι Χότζον, ο έμπειρος άσος υποστήριξε ότι: «Όλα είναι πιο ήρεμα σε κάθε μας προπόνηση. Βοηθάει το γεγονός πως τόσο ο προπονητής μας, όσο και το τεχνικό του επιτελείο είναι Άγγλοι. Δεν... χανόμαστε στη μετάφραση και καταλαβαίνουμε απόλυτα όλα όσα μας λένε και τις οδηγίες που μας δίνουν με κάθε λεπτομέρεια. Ο κ. Χότζον δείχνει ότι μας εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα σε μια εθνική ομάδα. Στο παρελθόν, το θέμα της εμπιστοσύνης θιγόταν αρκετά συχνά, αλλά πλέον δεν το έχουμε αυτό. Όλα είναι καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα