Σάλος με την «Κρουέλα Ντε Βιλ» του Περιστερίου

12:08 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 43χρονη από το Περιστέρι η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα ESPRESSO, υιοθέτησε τουλάχιστον 173 κουτάβια, χρησιμοποιώντας πλαστές ταυτότητες, τα οποία είναι εξαφανισμένα και κανείς δεν γνωρίζει αν ζουν ή αν είναι νεκρά.
Η ΕΛ.ΑΣ, κατάφερε να συλλάβει επ' αυτοφόρω την 44χρονη "Κρουέλα Ντε Βιλ" μαζί με έναν 71χρονο συνεργό της, όταν υιοθέτησε δύο κουτάβια από τον φιλοζωικό σύλλογο Σαλαμίνας, μέλος του οποίου είναι γνωστή τραγουδίστρια. Η τραγουδίστρια υποπτεύθηκε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο με την 44χρονην καθώς όταν την πήρε τηλέφωνο της είπε πως το ένα κουτάβι πέθανε από θερμοπληξία, ενώ για το δεύτερο αρνήθηκε να της δώσει πληροφορίες για την κατάσταση του. Η στάση της αυτή προβλημάτισε τους ιθύνοντες των φιλοζωικών σωματείων, οι οποίοι μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι είχε χρησιμοποιήσει πλαστά στοιχεία και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στη συνέχεια, μέλη του σωματείου έκλεισαν νέο ραντεβού μαζί της προκειμένου να υιοθετήσει και άλλα σκυλάκια. Όταν εμφανίστηκε, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επενέβησαν και στην έρευνα που έγινε αποδείχθηκε ότι έφερε ταυτότητα γυναίκας από την Καρδίτσα η οποία είχε πεθάνει πριν από χρόνια.
Η 44χρονη, οδηγήθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μαζί με τον 71χρονο συνεργό της, ενώ η δίκη της πήρε αναβολή για την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα