«Σαν να έκανα...χάρη στη Μπαρτσελόνα»

10:32 4/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την αίσθηση πως έκανε την καλύτερη επιλογή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη Μπαρτσελόνα, αποχωρώντας από την Καταλονία, έχει ο Σεσκ Φάμπρεγας!

Ο Ισπανός χαφ της Τσέλσι, μίλησε στην «El Pais» για το χρονικό σημείο της περσινής σεζόν κατά το οποίο αποφάσισε ότι θα τον έβρισκε μακριά από τη Βαρκελώνη η φετινή αγωνιστική σεζόν, αλλά και όσα κατάλαβε από το τηλέφωνο που έκανε στον αθλητικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Το φινάλε της θητείας του Φάμπρεγας στην ομάδα που τον ανέδειξε, γράφτηκε

τον Απρίλιο, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζοντας πως η χρονιά θα ολοκληρωνόταν για τη Μπαρτσελόνα χωρίς τίτλους και το καλοκαίρι θα έφερνε αλλαγές και ανακατατάξεις, πήρε την απόφαση να φύγει.

«Όταν έκανα το τηλέφωνο στον κ. Θουμπιθαρέτα, στο τέλος της σεζόν, κατάλαβα ότι... έκανα και χάρη στη Μπαρτσελόνα. Δεν ήταν μονάχα για εμένα η καλύτερη επιλογή η αποχώρηση, αλλά και για τον σύλλογο. Αυτό αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος χαφ.

Η αμέσως επόμενη κίνησή του ήταν να δώσει εντολή στον ατζέντη του να του βρει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο...

Η συνέχεια, γνωστή. Η Άρσεναλ απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του και η Τσέλσι απολαμβάνει τις υπηρεσίες του, αφού μοιράζει το ένα γκολ πίσω απ' τ' αλλο...

Πηγή : coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα