«Σαν να παίζουμε με... 12»

15:22 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας φαίνεται κάθε... λεπτό στην Πολωνία. Αποτυπώνεται περίτρανα όμως από τις συνεχείς αναφορές των διεθνών στον μεγάλο άτυχο του EURO, Αβραάμ Παπαδόπουλο. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου οι Σηφάκης, Τζόρβας και Φετφατζίδης συμφώνησαν: "Θα παίζουμε σαν... 12! Θα παίζουμε και για τον Αβραάμ". Αναλυτικά

οι δηλώσεις των τριών παικτών:

Σηφάκης: «Περαστικά στον Αβραάμ»

«Για αρχή είμαστε υποχρεωμένοι να ευχηθούμε περαστικά στον Αβραάμ. Μπορεί να κουράζει να το λέμε, αλλά όλη η αποστολή είναι στεναχωρημένη, είναι απαραίτητος παίκτης για την ομάδα. Θα παίξουμε όλοι γι αυτόν σαν να παίζουμε 12 παίκτες.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε για άλλη μια φορά σε μεγάλο τουρνουά, αν σκεφτεί κανείς τις δυσκολίες της χώρας και του ποδοσφαίρου, είναι τεράστια επιτυχία. Ηταν πολύ κοπιαστική προετοιμασία, κάναμε πολύ καλή δουλειά, γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας.

Στην πρεμιέρα μας μένει μια πικρία για τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει, αλλά νομίζω χάσαμε 2 βαθμούς δεν πήραμε 1. Εχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες, κι αρχής γενομένης από το ματς με την Τσεχία να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε αρκετές ελπίδες πρόκρισης».

Φετφατζίδης: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε»

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον Αβραάμ και να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση, περαστικά και σίγουρα θα γυρίσει πιο δυνατός. Η προετοιμασία έγινε με πολύ όρεξη, χαρά απ' όλα τα παιδιά και είναι η 3η διαδοχική φορά που είμαστε εδώ. Δεν είναι μικρό πράγμα. Μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς με την Πολωνία, κοιτάμε συνέχεια κάθε ματς διαφορετικά και πιστεύω η συνέχεια θα είναι καλύτερη και θα πάρουμε την πρόκριση».

Αλέξανδρος Τζόρβας: «Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα»

«Ολοι τα είπαμε κατ ιδίαν και δημόσια να πούμε περαστικά και γρήγορη επάνοδο και να ναι το τελευταίο άσχημο στην καριέρα του Αβραάμ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το ματς με την Πολωνία. Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα στα 35' πρώτα. Παρουσιάσαμε δυο πρόσωπα κάτι που δύσκολα γίνεται σ' αυτές διοργανώσεις. Με αμφισφητούμενες φάσεις κι ενθουσιασμό θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Ακολούθως απάντησαν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου

Για το αν μπορεί να συνεχιστεί η καλή εικόνα από το φινάλε του ημιχρόνου με την Πολωνία και μετά (Φετφατζίδης): «Αυτό θέλουμε, το πιστεύουμε ότι μπορούμε και μπορούμε να παίξουμε όπως στο β' μέρος με την Πολωνία. Με δουλειά στις προπονήσεις νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το πώς θα διαχειριστεί η ομάδα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (Σηφάκης): «Η Ρωσία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα με τα γκολ που πέτυχε. Είναι ανοικτός όμιλος για τις υπόλοιπες ομάδες. Σημασία έχει να κερδίσουμε το επόμενο ματς και στο τελευταίο ματς τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα».

Για τον αντίκτυπο που έχει η Εθνική στο εξωτερικό (Τζόρβας): «Εχει πολύ καλό αντίκτυπο η Ελλάδα ανά τον κόσμο από τους ομογενείς. Υπάρχει μεγάλη πε

Keywords
Τυχαία Θέματα