«Σαν τελικός ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

23:23 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει πολλά για το πλασάρισμα στην πρωτη 4αδα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που εδώ και δύο εβδομάδες προετοιμάζεται εντατικά για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ Γεράσιμος Κανέλλος που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού

μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας , όχι μόνο γιατί με νίκη με οποιοδήποτε σκορ μπρούμε να μπούμε στην 4αδα αλλά γιατί με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων μπρούμε να φιλοδοξούμε και για κάτι περισσότερο. Είχαμε τη δυαντητότητα να δουλέψουμε αρκετά αυτές τις δύο εβδομάδες και παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια φιλικά νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό που έρχεται στη Θεσσαλονίκη με ψυχολογικό αβαντάζ μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου ο Κανέλλος είχε να πει:

«Ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε όλοι ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με την πιο σταθερή απόδοση αλλά για εμάς αυτός ο αγώνας είναι ένας τελικός. Πρέπει να δείξουμε στον Ολυμπιακό ότι πρέπει να μας υπολογίζει γιατί όσες φορές παίξαμε τη φετινή χρονιά μεταξύ μας συνέβη το αντίθετο».

Σε ερώτηση για το που κατά τη γνώμη του θα κριθεί για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι ο Έλληνας κεντρικός τόνισε:

«Θα εξαρτηθεί από τη δική μας ομαδικότητα και τη απόδοση που θα πιάσουμε γιατί χωρίς να παίξουμε όλοι καλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν αντίπαλο αλλά και στα κέφια του Ιορντάνοφ. Ο Ιορντάνοφ είναι σχεδόν ο μισός Ολυμπιακός».

Όσο για το ποια θα είναι τα τεχνικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θέλει αλλά και την καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια στο κομμάτι μπλοκ -άμυνα ο Γεράσιμος Κανέλλος είχε να πει:

«Με τον Καζάζη έχουν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά έχουμε μπει σε μια άλλη φιλοσοφία δουλειάς και έχουμε δουλέψει πολύ σε ατομικό επίπεδο κάποιοα ατομικά στοιχεία. Κάτι το οποίο άργησε να νγεισ την αρχή γιατί θέλει το χρόνο του αλλά νομίζω ότι τώρα άρχισε να φαίνεται". Τέλος για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα του καθώς από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα κρίνεται η είσοδος στην πρώτη 4αδα ο ταλαντούχος κεντρικός πρόσθεσε: "Άγχος πρέπει να υπάρχει γιατί εδώ που φθάσαμε και έτσι πως τα κάναμε υπεύθυνοι είμαστε εμείς γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε βγει άνετα 4αδα. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό το άγχος δεν πρέπει να μας βγει μέσα στο παιχνίδι γιατί πρέπει να αποδείξουμε ότι στα δύσκολα ματς είμαστε παρών όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα