Σάντος: Άλλαξα τον Ρονάλντο γιατί αισθανόταν κουρασμένος

14:00 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στο ημίχρονο του φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Αργεντινή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Φερνάντο Σάντος να εξηγεί γιατί έκανε αλλαγή τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, τόνισε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου είπε πως αισθανόταν κουρασμένος και τον αντικατέστησα γιατί έχει παιχνίδι το Σάββατο. Και άλλοι παίκτες επίσης ήταν κουρασμένοι αλλά δεν γινόταν να τους αντικαταστήσω

όλους".
Για το παιχνίδι με την Αργεντινή, ο Σάντος δήλωσε: "Μέχρι το 20', η Αργεντινή ήταν ανώτερη από εμάς. Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, αμυνθήκαμε καλύτερα και δεν επιτρέψαμε στην Αργεντινή να κάνει το παιχνίδι της. Στα τελευταία λεπτά επιτεθήκαμε και καταφέραμε να σκοράρουμε στις καθυστερήσεις. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του αγώνα, αλλά τουλάχιστον ήμασταν ουσιαστικοί".
Ο Σάντος μίλησε και για την αμυντική και επιθετική συμπεριφορά της Πορτογαλίας: "Είναι θετική η συγκομιδή. Τρία παιχνίδια, ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχτούμε γκολ αλλά και μόνο ένα τέρμα σε κάθε αγώνα. Δεν έχω ικανοποιηθεί ακόμα στο βαθμό που θέλω από την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα