Σάντος: Δεν θα πάμε στο Μουντιάλ για διακοπές

09:32 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρος, απόλυτος: Ο Φερνάντο Σάντος, τονίζει στους συμπατριώτες του πως η Ελλάδα δεν θα πάει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας για... διακοπές. Μιλώντας στη Record, ο άνθρωπος που είναι μετά τον Ρονάλντο αυτή την εποχή θέμα συζήτησης στην Πορτογαλίας, εξαιτίας της πρόκρισης με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ, δεν έκρυψε ξανά ότι κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στην καθημερινότητα ενός συλλόγους. Ο Σάντος

λοιπόν, μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», η οποία δημοσίευσε μέρος των δηλώσεών του στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για τους στόχους της «γαλανόλευκης» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο: «Στο Μουντιάλ δεν θα πάμε διακοπές. Πάντα ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι ακόμα και στο τέλος (σ.σ.: δηλαδή στον τελικό). Ο κόσμος ήθελε πολύ να περάσουμε στο Μουντιάλ για να χαρεί λιγάκι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Στη συνέχεια, όμως, ο 59χρονος κόουτς επανέλαβε την επιθυμία του να εργαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον σε κάποιον σύλλογο, λέγοντας ότι «το μεγάλο πάθος μου είναι η καθημερινή δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα