Σάντος: Σαν να παίρνεις το Τσάμπιονς Λιγκ

09:40 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το μέγεθος της επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδος να βρεθεί απευθείας στα τελικά του EURO 2012 υπογράμμισε ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος υποστήριξε πως είναι σαν να κατακτά μια, μικρής δυναμικότητας, ομάδα το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα "A BOLA" σε ερώτηση για το κατά πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο η συμμετοχή στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός

δήλωσε: "Το να εκπροσωπείς μια χώρα που έχει πετύχει ισοδυναμεί σαν να παίρνεις το πρωτάθλημα. Είναι σαν μια μικρή ομάδα να παίρνει το Τσάμπιονς Λιγκ".

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που είναι ο πρώτος Πορτογάλος που εξασφάλισε την συμμετοχή του για τα τελικά του EURO 2012, ο Σάντος δήλωσε: "Είμαι πολύ υπερήφανος, αλλά θα αισθανόμουν πολύ καλύτερα, αν αντί για ένας, δυο Πορτογάλοι προπονητές παίρνανε την πρόκριση. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε δυο και θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι".

Τέλος σε ερώτηση αν οι Έλληνες στηρίζουν την Εθνική Ελλάδος, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: "Έκανα το πρώτο μου παιχνίδι ως ομοσπονδιακός τεχνικός και στο γήπεδο υπήρχαν μόνο 10.000 ή 15.000 άτομα. Τώρα ήταν διαφορετικά. Με την Κροατία το γήπεδο ήταν γεμάτο".

Keywords
Τυχαία Θέματα