Σάντος: Θα γυρίσω στην Άρσεναλ

18:31 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Σάντος στην Άρσεναλ, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος, μπορεί να έφυγε, όμως αυτό θα του κάνει καλό γιατί θα επιστρέψει πιο δυνατός στο Λονδίνο .
«Το σκεπτικό μου είναι πως θα πάω στη Βραζιλία, θα παίξω καλά και θα επιστρέψω πιο δυνατός. Έχω σίγουρα μέλλον στην Άρσεναλ. Είναι δανεισμός, όχι μεταγραφή. Μετά το τέλος της σεζόν θα δούμε που είναι τα πράματα» είπε αρχικά ο Σάντος στην «Evening Standard» και συνέχισε:
«Πάντα ήθελα να μείνω στο Λονδίνο μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Είναι μια

ομάδα στην οποία νιώθω άνετα και τιμή να φοράω τη φανέλα της. Ωστόσο, από τη στιγμή που η Άρσεναλ υπέγραψε με ακόμη έναν αριστερό μπακ, θα ήταν δύσκολο να παίξω. Χρειάζομαι αγωνιστικά λεπτά, χρειάζομαι την εμπιστοσύνη μου πίσω και η Γκρέμιο μπορεί να μου δώσει αυτές τις ευκαιρίες».
Τέλος, αναφέρθηκε στην εγκάρδια κουβέντα που είχε με τον Αρσέν Βενγκέρ λίγο πριν... μαζέψει τις βαλίτσες του: «Μίλησα με τον Βενγκέρ και αποφασίσαμε από κοινού ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα, αν θέλω να φτάσω στα όριά μου. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι πάντα η πόρτα της Άρσεναλ θα είναι πάντα ανοιχτή για μένα. Ήθελε να μείνω, αλλά επίσης ήθελε να είμαι ευτυχισμένος και από τη στιγμή που δεν έπαιζα, δεν ήμουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα