Σαριέγκι: Έτσι και στα εκτός

23:17 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος από τον τρόπο που κατάφερε να νικήσει ο Παναθηναϊκός την Skoda Ξάνθης εμφανίστηκε ο Γιόσου Σαριέγκι. Ο Βάσκος αμυντικός των "πρασίνων" τόνισε πως τα παιχνίδια πλέον θα είναι όλα δύσκολα και πως θα πρέπει να παίρνουν παντού νίκες.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι το ίδιο δύσκολα. Πρέπει να παλεύουμε για να παίρνουμε τα τρίποντα σε όλες τις έδρες, ακόμα και στη δική μας. Πρέπει

να είμαστε προετοιμασμένοι.

Θα ήθελα και θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να βάζουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η Ξάνθη ήταν πιο δυνατή από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και δε βρήκαμε τρόπο να της βάλουμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ευτυχώς τα καταφέραμε. Είναι μια σημαντική νίκη», δήλωσε, αρχικά, ο αρχηγός των «πρασίνων».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε το ίδιο και μακριά από αυτή».

Σιμάο: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να βάζουμε γκολ νωρίς για να μην έχουμε άγχος μετά. Πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια για να πετύχουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα