Σαβέφσκι: Είχαμε περάσει και στην ΑΕΚ παρόμοιες δυσκολίες

12:19 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε διάσκεψη Τύπου μίλησε ο τεχνικός της Ομόνοιας και παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέφσκι, με τον Σκοπιανό να αναφέρεται και στην καμπάνια που έχει ξεκινήσει στην Κύπρο, προκειμένου μέσω του κόσμου να βρεθούν λεφτά για τον σύλλογο, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο Σαβέφσκι είπε πως είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο και στην ΑΕΚ,

τονίζοντας πως και τότε και τώρα, του είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ανταπόκριση του κόσμου και το πόσο είχαν κινητοποιηθεί, για να βοηθήσουν τον σύλλογο.
«Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με τους παίχτες. Όσο μπορούμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του κόσμου. Είναι δύσκολο να χτίσεις κάτι και πολύ εύκολο να το χαλάσεις. Εγώ είχα παρόμοια κατάσταση στην ΑΕΚ, δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Το πρώτο είναι που ο κόσμος είναι παρά πολύ θετικός, ούτε άκουσα να πει κάποιος "γιατί εγώ να πληρώσω, αφού γίνανε τόσα και τόσα;" Ο κόσμος δεν ζήτησε τον λόγο, γιατί έφτασε η κατάσταση σε αυτό το σημείο. Απλά είναι δίπλα από τη μεγάλη του αγάπη. Αυτό μου έχει κάνει εντύπωση. Το δεύτερο σας στο λέω κάποια άλλη φορά», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα