«Σχεδόν ίδιοι Βιλανόβα και Γκουαρντιόλα»

12:03 14/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο θετικά λόγια έχει να πει για τον Τίτο Βιλανόβα ο Τσάβι Ερνάντεθ, συγκρίνοντας τον ως ένα βαθμό με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. «Ο Πεπ και ο Τίτο, πέρα από κάποιες μικρές διαφορές στο τακτικό κομμάτι, είναι σχεδόν ίδιοι και ίσοι. Ο Γκουαρντιόλα βασίζεται πιο πολύ στην προπόνηση ενώ ο Βιλανόβα είναι λίγο πιο ελεύθερος σε ιδέες», υποστήριξε στο Radio

Catalunya ο Τσάβι και συμπλήρωσε: «Ο Τίτο με έχει εκπλήξει, επειδή είναι πολύ προετοιμασμένος, με καθαρές ιδέες και με ιδανική φιλοσοφία για το σύλλογο. Χωρίς να «ρίχνω» τον Τίτο, μου λείπει ο Πεπ. Για μένα ήταν ένα σημείο αναφοράς και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Με βοήθησε πολύ , ήταν ένας ηγέτης στα αποδυτήρια, και ένας σπουδαίος ηγέτης».

Ο εκ των αρχηγών των «μπλαουγκράνα», υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης του, ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. «Στα αποδυτήρια ο Μέσι είναι από τους πιο ήσυχους, ένας φανταστικός άνθρωπος , το νούμερο ένα. Για μένα είναι ο καλύτερος όλων, τους έχει ξεπεράσει όλους. Μέχρι τώρα γράφει ιστορία και είναι πολύ καλύτερος από τον Κριστιάνο», τόνισε. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα ακόμη σχολίασε και τη διαρκή κόντρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης:«Με ενδιαφέρει μόνο η Μπαρτσελόνα. Προσέχω τον Μουρίνιο, που είναι εδώ τρία χρόνια, αλλά το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν είναι αυτό που θέλουμε. Ο Μουρίνιο επιδιώκει περισσότερο να προκαλεί το ενδιαφέρον των άλλων, άρα νομίζω ότι δεν πρόκειται να μείνει στην ιστορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα