Σχορτσανίτης: Μπορεί και να με βρίσουν οι μισοί

09:13 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγες μέρες ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης με τον θηριώδη σέντερ να στέκεται στον τρόπο που θα τον υποδεχθούν οι φίλοι της ομάδας, λόγω της... ερυθρόλευκης προϊστορίας που έχει, λέγοντας πως δεν αποκλείει να τον βρίσει μια μερίδα κόσμου αλλά αυτός, όπως είπε, είναι αποφασισμένος να στηρίξει την απόφαση του.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ"

-Πώς αισθάνεσαι που είσαι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού της νέας εποχής; Υπάρχει κάτι που να σε κάνει να αγωνίας ή να ανησυχείς;
"Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι φοβάμαι. Υπάρχει ανησυχία σε κάποια θέματα αλλά είμαι υπερήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Και δεν το λέω για να καλοπιάσω κανένα. Το πιστεύω. Και είμαι υπερήφανος που η ομάδα με επέλεξε. Σημαίνει ότι με πιστεύει. Τώρα βέβαια μπορεί την πρώτη μέρα να με βρίσουν οι μισοί... Όλα είναι στο πρόγραμμα και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να στηρίξω την απόφαση μου. Και για μένα και για τον Παναθηναϊκό και για την οικογένεια μου. Ξέρω καλά πως πάντα υπήρχε μια σκιά γύρω από το όνομα μου".
-Σοφοκλή φαντάζεσαι την πρώτη σου φορά που θα μπαίνεις για ζέσταμα στο ΟΑΚΑ με την φανέλα του Παναθηναϊκού;
"Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα με υποδεχτούν οι φίλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει πως στηρίζει πάντα την ομάδα του. Και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Όχι μόνο στα εύκολα. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει τα πάντα. Έχει καταφέρει να βρίσκεται συνέχεια στην κορυφή της Ευρώπης. Έχω μπει μέσα στο ΟΑΚΑ και ξέρω καλά τι να περιμένω... Υπάρχουν 5, 10, 20, 50 άτομα που λένε τα γνωστά. Τα συνθήματα όμως είναι σε όλα τα γήπεδα. Και όπως ακούγονται για εμένα, ακούγονται και για πάρα πολλούς ακόμα παίκτες. Είναι ένας από τους τρόπους που ο κόσμος στηρίζει την ομάδα του και προσπαθεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα