Σε αναζήτηση του αντι-Ντε Βισέντι

22:03 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η αλήθεια είναι πως η απώλεια του Ντε Βινσέντι θεωρείται και είναι σημαντική για τον ΠΑΣ, καθώς ο Αργεντίνος ήταν από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Για τον λόγο αυτό οι Γιαννιώτες προσπαθούν να βρουν ότι καλύτερο για την θέση αυτή και οι προτάσεις όπως είναι φυσικό είναι πολλές.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον ΠΑΣ να κοιτάει την περίπτωση του Αντουάρ Χαντουίρ της Μπρέντα γι αντί Αργεντίνου που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Ο παίκτης είναι σε καθοδική

πορεία την τελευταία διετία αφού σε Ααχεν και Μπρέντα δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε 30 συμμετοχές. Επίσης προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό ενώ το πιο σημαντικό είναι η ηλικία του αφού είναι αρκετά μεγάλος (έχει ξεπεράσει τα 30 και είναι 31) και στον ΠΑΣ θέλουν έναν παίκτη νέο τον οποίο θα μπορέσουν στη συνέχεια να τον πουλήσουν, όπως έγινε και με τον Ντε Βινσέντι.

Στόχος είναι συνολικά οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι νεαροί σχετικά και με μεταπωλητική αξία και εκεί στρέφουν την προσοχή τους οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτός άλλωστε πρέπει να είναι ο στόχος κάθε ομάδας, μιας και δεν γίνεται μόνο να αγοράζεις, αλλά θα πρέπει και να πουλάς.

Διάβασε περισσότερα στο: Ότι καλύτερο για αντί Ντε Βινσέντι! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα