Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Καμίνη – Παναγόπουλου

23:26 17/1/2013 - Πηγή: AEK365

Σε πολύ καλό κλίμα και με βασική επιδίωξη την συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων και του ΣΕΓΑΣ, έγινε η συνάντηση του δημάρχου Γιώργου Καμίνη και του προέδρου της ομοσπονδίας Κώστα Παναγόπουλου.

Παρόντες σε αυτήν ήταν η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Νέλλη Παπαχελά, η σύμβουλος του δημάρχου Παναγιώτα Ψαρράκη, ενώ τον πρόεδρο της ομοσπονδίας συνόδευσαν ο τεχνικός διευθυντής μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου Βαγγέλης Παπαποστόλου και ο συντονιστής μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου Μάκης Ασημακόπουλος.
Βασικό θέμα της

συνάντησης ήταν ο δεύτερος διεθνής ημιμαραθώνιος, ο οποίος θα γίνει την Άνοιξη στην Αθήνα. Η πλευρά της ομοσπονδίας παρουσίασε την πρόταση της, η οποία έγινε αποδεκτή από τους ανθρώπους του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε η από κοινού διοργάνωση του φετινού αγώνα, τόσο από το Δήμο όσο και από την ομοσπονδία.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης εκτός από τον ημιμαραθώνιο θα περιλαμβάνει κούρσα 5χλμ και 3χλμ. Παράλληλα αποφασίσθηκε η αλλαγή της ονομασίας του αγώνα, η οποία όμως θα ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον. Βασικός στόχος της ομοσπονδίας και του Δήμου είναι η ανάδειξη του ημιμαραθωνίου σε ένα γεγονός που θα αποκτήσει βαρύτητα και θα μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα