Σε διοίκηση πρωτοδικείου ο ΟΦΗ

20:06 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η ΠΑΕ ΟΦΗ οδηγείται σε διοίκηση πρωτοδικείου η οποία θα κληθεί να οδηγήσει διοικητικά την ομάδα στο προσεχές μέλλον μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση.Ο ορισμός της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, η οποία θα δρομολογήσει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς, διοικητικούς και αγωνιστικούς της ομάδας, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα

Ο πρώτος ο οποίος πήρε το λόγο είναι ο Νίκος Μαχλάς, τόνισε: «Είμαστε εδώ για τη

ΓΣ και το συμβούλιο έχει παραιτηθεί όπως είχαμε πει. Αρκετά πράγματα τα έχουμε πει και τις απόψεις μας τις γνωρίζεται. Θα είμαι σύντομος, καθώς τα λόγια είναι πλέον περιττά. Όσοι είμαστε εδώ βρισκόμαστε για να δούμε το μέλλον της ομάδας μας. Ο αγώνας από όλους μας είναι μεγάλος, παρά του ότι κάποιοι λένε ότι έχουμε την ομάδα όμηρο και είναι κάτι που λέω με πίκρα.

Για να είναι η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να έχει 19 βαθμούς, χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Ξεκινήσαμε με σχεδόν μηδαμινά έσοδα και με πάρα πολλά προβλήματα, κάνοντας όλοι μας μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν μια διοίκηση που είχαμε πει ότι θα τρέξουμε την ομάδα, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην μείνει πίσω, καθώς τα play offs μας είχαν κρατήσει πίσω. Την οικονομική κατάσταση την έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από όλους μας. Τα χρέη της ομάδας είναι κοντά στα 9 εκ. με τα καθαρά να είναι γύρω στα 6.

Και εμείς χρεώσαμε την ομάδα γιατί θέλαμε να βγει η ομάδα με κάθε κόστος και ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, όμως τα 6,3 που είναι τα χρέη είναι ένα ποσό που μπορεί να καλυφθεί σε 2-3 χρόνια. Να βρεθεί τώρα 1,5 εκ. ώστε να αντεπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της. Η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία θα την βοηθήσει στην εξυγίανση της. Το κυριότερο από τα θέματά μας είναι οι εκλογές για να προλάβουμε αν υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα, να την πάνε καλύτερα. Εύχομαι να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω, καθώς δεν μπορώ να είμαι πλέον στην ΠΑΕ όλους. Κάναμε ότι μπορούσαμε για την ομάδα, όλα είναι στη διαφάνεια, κάθε χρήματα που ξοδεύαμε είναι στον ισολογισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα