«Σε δυο ματς παίζονται όλα για τον ΠΑΟΚ»

09:27 27/3/2014 - Πηγή: AEK365


Σε μπουτίκ του ΠΑΟΚ για να υπογράψουν αυτόγραφα βρέθηκαν Κοστίν Λάζαρ και Μιγκέλ Βίτορ με τους δυο ποδοσφαιριστές να σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τα παίζει όλα για όλα.
Σε δηλώσεις του ο Ρουμάνος μέσος, Κοστίν

Λάζαρ, τόνισε: "Πηγαίνει καλά η αποθεραπεία μου. Σίγουρα θα είμαι έτοιμος στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να προλάβω και το πρώτο παιχνίδι για να μπορεί να υπολογίζει και σε εμένα ο προπονητής.
Η περίοδος που διανύουμε είναι καθοριστική για το θεσμό του Κυπέλλου. Σε δυο ματς παίζονται όλα. Μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα, αλλά εκεί υπάρχουν και τα πλέι οφ που θα κριθούν όλα, όμως εμείς θέλουμε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία".
Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος αμυντικός, Μιγκέλ Βίτορ, δήλωσε: "Οι μέρες που διανύουμε είναι καθοριστικές για τον θεσμό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας γιατί είναι ο βασικός στόχος για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα ματς του πρωταθλήματος. Συμφωνώ με τον Λάζαρ ότι θα κριθούν όλα στα πλέι οφ, για αυτό και λέω ότι το πρώτο για εμάς είναι το Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα