Σε επιφυλακή για το Πολωνία-Ρωσία

14:13 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα της Πολωνίας με την Ρωσία που θα γίνει απόψε στην Βαρσοβία για τον πρώτο όμιλο του EURO 2012 καθώς το παιχνίδι θεωρείται από τις πολωνικές Αρχές ως ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου για την πρόκληση επεισοδίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι 10.000 Ρώσοι οπαδοί που θα βρεθούν στο γήπεδο έχουν πάρει εντολή να αρχίσουν να προσέρχονται από τις 18:00 το απόγευμα και ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45.

Οι πολωνικές Αρχές ανησυχούν για την συμπεριφορά των Ρώσων οπαδών οι οποίοι στην πρεμιέρα κόντρα στην Τσεχία επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Γκεμπρέ Σελασιέ ενώ κρατούσαν και σημαίες με εθνικιστικό περιεχόμενο.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Πολωνίας, Γιάτσεκ Σιχόσκι εξέφρασε την ελπίδα να μην επαληθευτούν τα χειρότερα σενάρια ενώ έκανε λόγο για την μεγαλύτερη πρόκληση που έχει μπροστά της η αστυνομία της χώρας. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, ο Ματσιέι Καρτσίνσκι ο οποίος σημείωσε πως "η UEFA είναι η άμεσα υπεύθυνη για την ασφάλεια στα γήπεδα και δεν θεωρεί το ματς ως υψηλού κινδύνου".

Keywords
Τυχαία Θέματα