Σε γνώριμα λημέρια ο Βίλας Μπόας

14:13 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 8η αγωνιστική

Το αγγλικό πρωτάθλημα αρχίζει ξανά μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ είναι το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα είναι το πρόσωπο του αγώνα καθώς επιστρέφει για πρώτη φορά στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά την αποχώρηση του στα μισά της περασμένης σεζόν, αυτή την φορά ως αντίπαλος του πρώην βοηθού του Ρομπέρτο Ντι Ματέο.
Η Τσέλσι θέλει να παραμείνει στην

κορυφή και στο +4 από τους διώκτες της έστω και αν θα πρέπει να αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Τζον Τέρι και τον Φρανκ Λάμπαρντ. Η Τότεναμ από την μεριά της θέλει την νίκη και για λόγους γοήτρου αλλά και για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.
Πέρσι στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει για μια και μοναδική φορά ωστόσο φέτος πρέπει οπωσδήποτε να το κάνει και να κερδίσει προκειμένου να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την μεριά της υποδέχεται την φιλόδοξη Στόουκ και θέλει την νίκη για να εκμεταλλευτεί ήττα ή ισοπαλία της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου ενώ η Άρσεναλ θα βρεθεί στο "Carrow Road" για να παίξει κόντρα στην Νόριτς.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αναμετρήσεις Σάντερλαντ-Νιούκαστλ και ΚΠΡ-Έβερτον.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στην Premier League
Σάββατο 20/10
Τότεναμ - Τσέλσι (14:45)
Φούλαμ - Άστον Βίλα
Λίβερπουλ - Ρέντινγκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Στόουκ
Σουόνσι - Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι
Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον
Νόριτς - Άρσεναλ (19:30)
Κυριακή 21/10
Σάντερλαντ - Νιούκαστλ (15:30)
ΚΠΡ - Έβερτον (18:00)

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα