Σε καλό κλίμα η συνάντηση

20:45 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με τη συμμετοχή προπονητών ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ από τη νότια Ελλάδα, των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και διαιτητών, παρατηρητών της Volleyleague ΟΠΑΠ έγινε η καθιερωμένη συνάντηση με το προεδρείο και τα στελέχη της ΕΣΑΠ με σκοπό την ανταλλαγή

απόψεων και προτάσεων για την βελτίωση των συνθηκών διοργάνωσης του πρωταθλήματος. Έγινε ανταλλαγή απόψεων και ουσιαστικών προτάσεων από όλες τις πλευρές.

Οι σημαντικότερες προτάσεις θα τεθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που θα γίνει την Τετάρτη στις 13.00 στα ανανεωμένα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Μία από αυτές αφορά στην μελέτη και ανάλυση των video των αγώνων ώστε να διαπιστωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις, ενώ όλες οι πλευρές αναφέρθηκαν στην ανάγκη για αξιοποίηση της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια των αγώνων όταν υπάρχει αμφισβητούμενη φάση.
Δόθηκε στους παρατηρητές όλο το πλάνο δράσης τους με βάση των όσων προβλέπονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και συμφωνήθηκε η πιο αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών.
Από την πλευρά τους τα μέλη της ΚΕΔ επεσήμαναν την ανάγκη να υπάρξει πιο αυστηρή εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου. Επίσης αποφασίστηκε:
* Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος να δοθεί διαιτητικό σεμινάριο στους προπονητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ.
* Τα μέλη της ΚΕΔ να παραστούν στο διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ (Τετάρτη 23/1, 13.00).
Από πλευράς προπονητών παραβρέθηκαν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Γ.Σ.Λαμία), Κώστας Αρσενιάδης (Α.Ο.Κηφισιά), Δημήτρης Καζάζης (Ολυμπιακός), Χρήστος Ντόζης (ΑΟΝΣ Μίλων).
Ανάλογη συνάντηση αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη με τους προπονητές των ομάδων της βόρειας Ελλάδας.
Πριν την έναρξη των εργασιών της σημερινής συνάντησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, του Νίκου Πανούτσου και του Μανώλη Παπαδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα