«Σε κρίση η Βαλένθια»

17:17 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το έργο που έχει αναλάβει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη Βαλένθια είναι δύσκολο και γίνεται δυσκολότερο...

Σε αυτό συμβάλει αρκετά η έντονη αντιπαράθεση που υπάρχει ανάμεσα στον νυν και τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομάδας. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ο... πρώην, Πάκο Ρόιγ εξαπέλυσε επίθεση κατά αυτού που έχει στα χέρια του την ηγεσία των «νυχτερίδων», δηλαδή, του Μανουέλ Γιορέντε κατηγορώντας τον, ότι μαζί με αυτόν στο «τιμόνι» η Βαλένθια πεθαίνει.

Αφορμή για την κόντρα αυτή

στάθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λεβάντε και στην οποία οι δύο αντίζηλοι βρέθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο.

«Ήρθα γιατί απλώς ήθελα να δω τα πρόσωπα όλων όταν λαμβάνουν αποφάσεις, διότι πιστεύω ότι με τον Γιορέντε η Βαλένθια πεθαίνει», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομάδας και συνέχισε:

«Δεν ήρθα εδώ για να δημιουργήσω προβλήματα αλλά για να υπερασπιστώ την Βαλένθια, και πάνω από όλα τους οπαδούς μας με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις αποφάσεις του Γιορέντε για την ομάδα», ανέφερε ο Ρόιγ ο οποίος έκανε λόγο για κακοδιαχείριση, λανθασμένες πωλήσεις παικτών και ακόμη κι όταν αυτές έγιναν με ποσά που δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματική αξία τους.

«Είμαι αηδιασμένος από αυτό που έγινε η Βαλένθια», σχολίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα