Σε μια εβδομάδα το τέλος του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

21:30 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Οι περισσότεροι από σας θα θυμάστε το οριακό σημείο στο οποίο είχε φτάσει ο πλανήτης μας στις 21 Μαΐου, καθώς σύμφωνα με τον ευαγγελιστή κήρυκα Χάρολντ Κάμπινγκ αυτή την ημέρα επρόκειτο να γίνει η Δευτέρα Παρουσία! Αν και τελικά δεν έγινε τίποτα, ο Κάμπινγκ επιμένει ότι αυτή η μέρα δεν αργεί. Για την ακρίβεια είναι την ερχόμενη Παρασκευή!

Ο Κάμπινγκ αποκάλυψε, για όσους δεν κατάλαβαν, ότι η 21η Μαΐου ήταν απλώς η μέρα που ο Θεός έκανε τις τελικές κρίσεις

για το ποιος άνθρωπος αξίζει να σωθεί. Η Αποκάλυψη θα έρθει τελικά πέντε ακριβώς μήνες μετά, δηλαδή στις 21 Οκτωβρίου, μόλις σε μια εβδομάδα! Τότε όλοι οι ενάρετοι θα πάνε στον Παράδεισο και υπόλοιποι θα ζήσουν στην Κόλαση.

Ο Κάμπινγκ που λίγες μέρες μετά την «πρώτη κρίση» τον Μάιο υπέστη εγκεφαλικό ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στις 21 Οκτωβρίου θα καταστραφεί όλος ο κόσμος. Πάντως, επειδή η κρίση των ανθρώπων έγινε τον Μάιο τώρα κανένας κακός δεν έχει ελπίδα να σωθεί ακόμα κι αν αλλάξει.

Η νέα πρόβλεψη του Κάμπινγκ βασίζεται στον «Κατάλογο της Ραψωδίας», κάτι σαν τον dow jones της Αποκάλυψης, όπου βαθμολογούνται όλα τα κακά του κόσμου που προμηνύουν το τέλος, όπως οι βιασμοί, οι φυσικές καταστροφές, τα ναρκωτικά ακόμα και ο φιλελευθερισμός! Ανάλογα με το πόσο έντονα υπάρχουν όλα αυτά αυτή τη στιγμή στον κόσμο τόσο και πιο κοντά είμαστε στην Αποκάλυψη. Στην τελευταία... μέτρηση του Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ) ο... dow jones έφτασε το 180, ένα από τα πιο μεγάλα αθροίσματα που έχει σημειωθεί από το 1993 που δημιουργήθηκε ο κατάλογος από τον κήρυκα Τέρι Τζόουνς.

Το ρεκόρ βέβαια σημειώθηκε μόλις τον Αύγουστο, όταν ο αριθμός έφτασε το 182!

Keywords
Τυχαία Θέματα