Σε περιπέτειες ο Κούπερ

13:22 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την ιταλική δικαιοσύνη μετά τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εις βάρος του οι ιταλικές Αρχές. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, ο πρώην προπονητής του Άρη έλαβε από την ιταλική Μαφία, την "Καμόρα", το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το αποτέλεσμα σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο Κούπερ εμφανίζεται να έδωσε στην Μαφία δυο αποτελέσματα για το πρωτάθλημα Ισπανίας και άλλα δυο για το πρωτάθλημα Αργεντινής μόνο που οι συγκεκριμένοι αγώνες έληξαν

με διαφορετικά αποτελέσματα προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της "Καμόρα". Μάλιστα οι ιταλικές Αρχές έχουν στην κατοχή τους ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Κούπερ εμφανίζεται να δέχεται απειλές από τους ανθρώπους της Μαφίας για τις λάθος πληροφορίες που έδωσε.

Ο Κούπερ στην αρχή δήλωνε άγνοια για όλα αυτά αλλά στην συνέχεια παραδέχτηκε πως ναι μεν εισέπραξε κάποια χρήματα αλλά προέρχονταν από την πεθερά του και προορίζονταν για την ανακαίνιση του σπιτιού του. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ήδη κληθεί για ανάκριση από την ιταλική Δικαιοσύνη και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με τον Νόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα