Σε τροχιά πλέι οφ ο Πιερικός

19:42 20/2/2012 - Πηγή: AEK365

Παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Πιερικός κατάφερε να νικήσει τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 2-0 και πλέον μπαίνει σε τροχιά πλέι οφ. Η ομάδα της Κατερίνης πραγματοποίηση εξαιρετική εμφάνιση και δεν πτοήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο οποίος θύμιζε βούρκο. Οι παίκτες του Γιώργου Χαντζάρα πήραν τη νίκη και οδήγησαν την ομάδα της στη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football league.

Το σκορ για τον

Πιερικό άνοιξε έξι λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους ο Μουλόπουλος. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κατερίνης συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να δημιουργεί φάσεις με τον Αγροτικό Αστέρα να μην μπορεί να αντιδράσει.

Τη νίκη "κλείδωσε" στο 73' ο Κοντέων για να συνδυάσει την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του με νίκη κόντρα στην ομάδα του Αστέρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Κόιτς (74' Μπακάλης), Ιντζόγλου (46' Κοντέων), Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι, Ρούσεφ (52' Μοκακέ).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Πετρίσεβιτς (82' Σίνης), Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Καπνίδης (66' Οκομούσης), Προβατίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα