Σέεντορφ: «Ανοιχτή η πρόκριση»

00:05 11/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολλανδός τεχνικός, δήλωσε πως οι «ροσονέρι» δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι στον τρόπο που θα προσεγγίσουν το παιχνίδι, παρά το 0-1 του Μιλάνου.
«Δεν νομίζω πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα επηρεάσει τον τρόπο που θα προσεγγίσουν οι δύο ομάδες το ματς. Το προβάδισμα της Ατλέτικο είναι μικρό και η πρόκριση παραμένει ανοιχτή».
Σχετικά με τη γενικότερα κακή χρονιά του συλλόγου και τη μέτρια εικόνα που δείχνει στην Ιταλία, ο Σέεντορφ απάντησε:
«Η αλήθεια είναι ότι η Μίλαν έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι που οι παίκτες

δεν μπορούν να ξεχάσουν. Παρά τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, περιμένουμε τα σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό με την Ατλέτικο με ενθουσιασμό».
Το ματς της Τρίτης στο «Βιθέντε Καλδερόν» θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια της Μίλαν για φέτος, με την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Ιταλοί να είναι «καυτή».
«Ήμουν στη Μαδρίτη για αρκετά χρόνια και γνωρίζω την ατμόσφαιρα, είναι εξαιρετικό να αγωνίζεσαι σε τέτοια γήπεδα» ήταν η άποψη του Σέεντορφ που συνέχισε:
«Όταν είσαι παίκτης της Μίλαν, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ατμόσφαιρα σαν αυτή που θα συναντήσουμε την Τρίτη το βράδυ».

Keywords
Τυχαία Θέματα