«Σεφτέ» με Βασιλείου

17:00 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

Παιχνίδι νεοφώτιστων είναι αυτό που έγινε στην Λιβαδειά ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι δύο ομάδες που ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα πριν μια εβδομάδα ήθελαν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Αυτός όμως που τα κατάφερε ήταν ο Λεβαδειακός, ο οποίος πέτυχε το 1-0 μετά από κεφαλιά του Βασιλείου στο 53ο λεπτό.

Το ματς

Αρκετά δυνατό ξεκίνημα

πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός απέναντι στη Δόξα Δράμας. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή μπάλας και μάλιστα είχαν μερικές καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στην συνέχεια η ομάδα της Δράμας ισορρόπησε το παιχνίδι, με τον ρυθμό να πέφτει αρκετά και να μην γίνεται καμία αξιόλογη ευκαιρία. Η πορεία αυτή βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί και φυσιολογική, αφού και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην Σούπερ Λίγκα πριν από μια εβδομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και όχι με το πέναλτι που κέρδισαν σε χέρι του Μπριλλάκη στο 52ο λεπτό, αλλά ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Βασιλείου. Ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ στη συνέχεια της φάσης του χαμένου πέναλτι και ο νεαρός επιθετικός με κεφαλιά 'έγραψε το 1-0. Έπειτα δεν άλλαξε τίποτα, αφού οι Βοιωτοί έλεγχαν την αναμέτρηση και πίεζαν ψηλά, χωρίς όμως να γίνονται αξιόλογες φάσεις. Έτσι το 1-0 κράτησε μέχρι το τέλος και έδωσε τους πρώτους τρείς βαθμούς στον Λεβαδειακό, σε αντίθεση με την Δόξα, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος (68' Μαχαίρας), Μελισσάς, Λισγάρας, Τόμας, Κόρμπος, Βασιλείου (73' Κοιλιάρας), Ζουρούδης, Φαβάλι, Πόποβιτς (89' Βιάνα) , Ζησόπουλος.

Δόξα Δράμας: Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Κάπελ, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Κατσικογιάννης (58' Λεάντρο), Σοϊλέδης (62' Αραβίδης) , Στεργιαννός-Μιχαηλίδης (75' Τοπούζης).

Keywords
Τυχαία Θέματα