Σενάρια με Νάσο Θανόπουλο για Β’ Εθνική

10:52 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ακούγονται και θα ακουστούν στην πορεία αρκετά σενάρια σχετικά με την ΑΕΚ και το μέλλον της... Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και χρειάζονται σοβαρές και προσεκτικές κινήσεις για να υπάρξει "αύριο" στην ομάδα.
Ένα σενάριο που ακούγεται τώρα και δείχνει πως έχει βάση θέλει τον Νάσο Θανόπουλο (στέλεχος της Morgan Stanley και αδερφός του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Θανόπουλου), να προωθεί τη λύση

της συμμετοχής της ΑΕΚ στην football league (Β' Εθνική) προκειμένου να αποφευχθεί η πτώχευση της εταιρείας και η απόδοση ευθυνών σε φυσικά πρόσωπα.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του sport24: «Το σχέδιο προβλέπει την χρηματοδότηση της ΠΑΕ με κάποια (3-4) εκατ. ευρώ μέσω δανεισμού ώστε να επιχειρηθούν διακανονισμοί και κουρέματα στις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές υπό την υπενθύμιση ότι αν αυτό δεν συμβεί, θα χάσουν όλα τα λεφτά τους καθώς ακόμα και αν στην πορεία κινηθούν κατά προσώπων, πολύ δύσκολα θα εξυπηρετηθούν. Εξυπακούεται ασφαλώς ότι η ιστορία αυτή θα κρατήσει την ΑΕΚ δέσμια προσώπων που έχουν πράξει ιστορικά σφάλματα εναντίον της, όπως για παράδειγμα ο Σταύρος Αδαμίδης, άνθρωπος που μετά από υπόδειξη του Νάσου Θανόπουλου (και όχι των Παππά και Νοτιά που δεν τον γνώριζαν αλλά στην πορεία έδωσαν τη συγκατάθεσή τους επειδή τους φάνηκε... σοβαρός) ανέλαβε την προεδρία της εταιρείας το 2010 με τις γνωστές σε όλους συνέπειες», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, τώρα, ο Νάσος Θανόπουλος έκανε επαφές εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα σχεδόν με όλους τους μετόχους της «ομάδας Νικολαϊδη» με σκοπό να βρεθεί λύση, αλλά τότε υπήρχε το δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα παραμένει στην πρώτη κατηγορία. Μένει να δούμε αν αυτό το σενάριο «τρέξει» και για τη Β' Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα