Σερ Άλεξ: Δεν μας φοβίζει η Σίτι

08:16 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγα χρόνια ήταν η Τσέλσι του Ρομάν Αμπράμοβιτς, τώρα είναι η Μάντσεστερ Σίτι των Σεΐχηδων η οποία τίθεται αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν φοβάται την "πλούσια" Κυπελλούχο Αγγλίας και πως οι παίκτες του θα αποδείξουν ξανά πως θα είναι για πάντα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε: "Το περιμέναμε να βρεθούν στην κορυφή κάποια στιγμή. Έκαναν μεταγραφές εμπειρίας και ποιότητας. Όμως δεν μας φοβίζουν.

Όπως αποδείξαμε μέσα στο χρόνο, εμείς θα είμαστε για πάντα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αντιμετωπίσαμε την Τσέλσι έτσι θα κάνουμε και τώρα". Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε και για την Τότεναμ που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο στην Premier League με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να δηλώνει: "Είναι απειλή η Τότεναμ. Δεν μπορείς να τους παραβλέψεις. Παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο. Κάποια από τις τρεις αυτές ομάδες στις λεπτομέρειες θα πάρει το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα