Σερ Άλεξ: Δικαίως φωνάζει η Φούλαμ

10:42 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ" η Φούλαμ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στην ανατροπή του Ντάνι Μέρφι από τον Μάικλ Κάρικ με τον διαιτητή να μην σφυρίζει τίποτα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να δίνει δίκιο στα παράπονα των φιλοξενούμενων.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Χωρίς αμφιβολία, δικαίως, η Φούλαμ διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι αλλά πιστεύω πως ο διαιτητής ήταν επιεικής όταν εμείς ζητήσαμε πέναλτι σε επαφή της μπάλας με χέρι. Σε εκείνη την

φάση ο διαιτητής μας αρνήθηκε το πέναλτι και την ευκαιρία, επομένως ίσως ο διαιτητής να σκέφτηκε έτσι αλλά ο Κάρικ βρίσκει τον Μέρφι. Πιστεύω όμως πως αξίζαμε την νίκη γιατί κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο τέταρτο".

Όσο για την νίκη 1-0 με γκολ του Ρούνεϊ, ο Φέργκιουσον δήλωσε: "Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, κυνηγούσαμε απόψε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως για μια ώρα τα πήγαμε καλά. Οι μεταβιβάσεις μας ήταν γρήγορες, κάναμε μερικές καλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην Φούλαμ. Έκανε μια αποφασιστική αμυντική εμφάνιση. Το πρόβλημα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που κάθονται στο πίσω μισό του γηπέδου είναι πως έχουν πάντα αρκετή ενέργεια, και η Φούλαμ είχε παραπάνω ενέργεια από εμάς στα τελευταία 15 λεπτά. Η κούραση φάνηκε σε εμάς όσο κυλούσε το παιχνίδι. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό η Φούλαμ και έκανε κάποιες αντεπιθέσεις και πιστεύω πως το δυσάρεστο για εμάς ήταν πως δεν... τελειώσαμε νωρίτερα το παιχνίδι. Πιστεύω πως η απόδοση μας ήταν καλή μέχρι την στιγμή που η Φούλαμ βγήκε μπροστά καθώς σε εκείνο το σημείο μας βγήκε η κούραση. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να... τελειώσουμε το παιχνίδι. Η διαφορά των τριών βαθμών είναι καλή αλλά όχι καθοριστική".

Keywords
Τυχαία Θέματα