Σερ Άλεξ: Έπρεπε να κάνουμε ότι και η Σίτι

14:47 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι απώλειες βαθμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία παιχνίδια, κυρίως το 4-4 με την Έβερτον, στερούν το πρωτάθλημα από την ομάδα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υποστηρίζει πως θα έπρεπε η ομάδα του να κάνει ότι και η Μάντσεστερ Σίτι και να είναι πιο προσεκτική στα αμυντικά της καθήκοντα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ο Μαντσίνι έπαιξε με πέντε παίκτες στην άμυνα στο ματς με την Νιούκαστλ, πόνταρε στην ιταλική φιλοσοφία και τα κατάφερε. Ίσως και εμείς θα έπρεπε να έχουμε

κάνει το ίδιο ορισμένες φορές. Θα μπορούσαμε να είχαμε προσέξει περισσότερο στο ματς με τη Έβερτον. Αν τα είχαμε καταφέρει εκεί, πιθανότατα θα κάναμε διαφορετική κουβέντα τώρα".
Ωστόσο ο Φέργκιουσον δεν απαρνιέται την επιθετική φιλοσοφία με την οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει φτάσει σε τόσες επιτυχίες: "Δεν είναι βέβαια στην νοοτροπία μας να παίζουμε αμυντικά για να... κλειδώσουμε το αποτέλεσμα. Είναι στην φύση μας να αγωνιζόμαστε επιθετικά και να προσφέρουμε θέαμα. Άλλωστε αυτός είναι και ο τρόπος παιχνιδιού που έκανε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διάσημη".

Keywords
Τυχαία Θέματα