Σέρχιο Ράμος: Τυχεροί που έχουμε τον Μουρίνιο

15:39 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το βασικό θέμα στην Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα είναι αν θα μείνει ή θα φύγει ο Ζοσέ Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν με τον Σέρχιο Ράμος να παίρνει θέση υπέρ του προπονητή του και να υποστηρίζει πως οι παίκτες της πρωταθλήτριας Ισπανίας είναι τυχεροί που έχουν τον Μουρίνιο για προπονητή.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Guardian", ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Μουρίνιο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και εμείς είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην

ομάδα μας. Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι που δουλεύουν υπό τις οδηγίες του. Ελπίδα όλων είναι να συνεχίσουμε την συνεργασία μας μαζί του".
Για τα σενάρια που θέλουν τον Μουρίνιο να φεύγει το καλοκαίρι, ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε: "Μακάρι να μείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Αλλά αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει ο ίδιος ο Μουρίνιο. Δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να επηρεάσει τον κόουτς. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του που θα κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να λάβει υπόψη του καμία γνώμη ή συμβουλή".
Όσο για τα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να ζητούν την απομάκρυνση του Μουρίνιο, ο Σέρχιο Ράμος απάντησε λέγοντας πως "αυτά είναι αστεία. Δεν αξίζουν σχολιασμού τέτοια δημοσιεύματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα