Σε sex club ο Χόκινγκ

09:36 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Mail" αναφέρει πως το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ επιβεβαίωσε πως ο διάσημος καθηγητής φυσικής, Στίβεν Χόκινγκ, μαζί με τους βοηθούς του και μερικές νοσοκόμες πήγε σε sex club όπου μάλιστα ζήτησε νεαρές χορεύτριες να χορέψουν για εκείνον σε "πριβέ" δωμάτιο.
Παρόλα αυτά, από το Πανεπιστήμιο διαψεύδονται οι πληροφορίες που θέλουν τον διάσημο επιστήμονα να είναι τακτικός θαμώνας των sex club με εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου να τονίζει: "Αυτό είναι μεγάλη υπερβολή. Επισκέφτηκε το κλαμπ μια φορά πριν από δυο χρόνια μαζί με φίλους, ενώ βρισκόταν στην Καλιφόρνια".

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στίβεν Χόκινγκ απασχολεί τον βρετανικό Τύπο με ανάλογα θέματα καθώς ο διάσημος επιστήμονας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κορίτσια ανάλογου sex club στο Λονδίνο και μάλιστα, πολλά από αυτά έχουν φωτογραφηθεί μαζί του. Ο ιδιοκτήτης του είναι φαν του Χόκινγκ, που αν και όπως ο ίδιος δηλώνει έχει γνωρίσει σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής, ο καθηγητής τον έχει συνεπάρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα