Σεξιστής ο Ιμπραΐμοβιτς

10:20 26/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρήκε ευκαιρία να εκφράσει την άποψη του για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Σουηδία με αφορμή την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να βραβεύσει με ένα αυτοκίνητο Volvo τον Άντερς Σβένσον που συμπλήρωσε 143 συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας.
Η άποψη του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον επιθετικό της Παρί να κατηγορείται για σεξισμό.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην σουηδική εφημερίδα Expressen, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Με όλο τον σεβασμό σε όσα έχουν πετύχει οι κυρίες, οι οποίες τα έχουν πάει φανταστικά, δεν μπορείς να συγκρίνεις αντρικό και γυναικείο ποδόσφαιρο.
Δεν έχει καν πλάκα. Όταν πηγαίνω στην Ευρώπη με συγκρίνουν με τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Όταν γυρνάω σπίτι μου με συγκρίνουν με μια παίκτρια.
Με όλο τον σεβασμό στις κυρίες, θα πρέπει να αμείβονται με βάση αυτά που παράγουν οικονομικά. Το καλοκαίρι με ρώτησαν τα σουηδικά Μέσα ποιος είναι ο καλύτερος εγώ ή η Λότα Σκέλιν (σ.σ. Σουηδή επιθετικός).
Πλάκα μου κάνετε; Όταν έχω σπάσει όλα αυτά τα ρεκόρ, τα ρεκόρ σκοραρίσματος στην εθνική ομάδα, με ποιον πρέπει να τα συγκρίνω, με αυτούς που τα κατείχαν πριν ή με τις κυρίες;".

Keywords
Τυχαία Θέματα